Akciók

Cégünk közel húsz éve nyújtja szolgáltatásait magánembereknek és cégeknek országszerte. Kezdetben szemüvegkeretek nagykereskedelmével foglalkoztunk, ma azonban már sokkal többet nyújtunk ennél.

A hagyományos látszerész tevékenység természetesen profilunk egyik legfontosabb eleme, ahogyan a cégeknek nyújtott csoportos látásvizsgálat is. Partnereink szolgálatára állunk egyedi, dioptriázható munkavédelmi szemüvegek készítésével is.

Helybe megyünk, hogy megvizsgálhassuk

Számtalan partnerünk tapasztalhatta már, hogy mi csakis a teljes körű szolgáltatásokkal elégszünk meg. A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével a legnagyobb kényelmet biztosítjuk, országosan akár 3-4 helyen végezzük a vizsgálatokat egyszerre.

Legnagyobb erősségünk, hogy csúcsmodern mobil szűrőbuszunk segítségével akár olyan helyszíneken is el tudjuk végezni a látásvizsgálatot, ahol ez másképp lehetetlennek tűnne. Ahol mások neki sem állnának a munkának, mert nem lehet helyszíni vizsgálót felállítani, mi könnyedén elvégezzük a szükséges vizsgálatot minden egyes kollégán, épp olyan pontosan és alaposan, mintha valamely üzletünkben kerülne arra sor.

Nem csak diagnosztizálunk – segítünk!

A szűrést követően a pontos információk alapján hagyományos és speciális védőszemüvegeket is készítünk, minden egyes páciensünk látását a számára legmegfelelőbb módon óvjuk és őrizzük meg.

Üzleteinkben felnőtt és gyermek látásvizsgálatot is végzünk. Miden vizsgálatot szemészorvos vagy diplomás optometrista munkatársaink végeznek, majd a látszerész kollégáink a rendkívül gazdag választékból segítenek kiválasztani a megfelelő szemüveget.

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legképzettebb csapattal rendelkezünk az országban, amely bármilyen optikai jellegű kihívással képes szembenézni.

Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, szükség esetén pedig akár klinikai hátteret is tudunk biztosítani a Kútvölgyi kórházban testvércégünk, a Premium Vision által.^lap tetejére