Akciók

ZEISS Progresszív szemüveglencsék

Progresszív, multifokális szemüveg

Zeiss progresszív szemüveg, multifokális szemüveglencse

Zeiss multifokális lencsék.

A progresszív lencsék igen kedveltek a viselők körében, mivel a leggyakrabban használt mindhárom vizuális területre élesen láthatunk velük: Távolra – Munkához – Közelre. A lencse területén a dioptria felülről lefelé folyamatosan erősödik, így követve a szem alkalmazkodásának igényét. Minden eshetőségre felkészültünk: A minden igényt kielégítő ZEISS multifokális szemüveglencse palettánkból olyan különlegességeket is választhat, mint az extra gyors reakcióidejû PhotoFusion fényresötétedő szemüveglencsék, kontrasztfokozó polár lencsék, 100% UV szűrést biztosító vékonyított lencsék, a legújabb trendet követő tükrös felszínű, vagy kettős színezésű lencsék és az ívelt magas bázisgörbületű Sport szemüveglencsék.

Minden, amit tudnia kell

Tudjon meg többet a többfókuszú szemüveglencsékről

Szédülés, fejfájás, merev nyak, fáradtság, folyamatos botladozás a lépcsőn felfelé. A viselőktől rengeteg problémás történetet lehet hallani az új progresszív szemüvegekkel kapcsolatban. Emiatt azok, akik nem viseltek még progresszív szemüveget gyakran hezitálnak az első vásárlás előtt.

A progresszív szemüveg egyben nyújt megoldást több problémára

A progresszív szemüvegek gyártása mindig is különleges volt. A progresszív szemüveglencsék szemüvegcsere nélkül tesznek lehetővé zökkenőmentes, éles látást közelre és távolra is képugrás nélkül. A progresszív szemüveglencsék tehát egyedi optikai gyöngyszemek, gyártásukhoz kiemelkedő szakértelem, nagy mennyiségű optikai számítás és a viselő egyedi paramétereinek ismerete szükséges.

Általános szabály, hogy minél jobban figyelembe vesszük a progresszív szemüveglencse kialakításánál a viselő egyedi paramétereit, annál kényelmesebb és pihentetőbb látást fog nyújtani, így a megszokáshoz szükséges idő lerövidül.

A ZEISS pontosan ezért használja fel a szemüveglencse gyártása során a lehető legtöbb egyedi paramétert, mint például a viselő vizuális szokásait és a fejformájára vonatkozó adatokat. Ha személyre szabottan illeszkedik a viselőhöz, a progresszív szemüveg kimagasló viselési- és látáskomfortot nyújt. Néha azonban szükség van egy kis gyakorlásra ahhoz, hogy hozzászokjunk a progresszív szemüveghez.

A kimagasló minőség és az élvonalbeli innováció is visszaközsön minden ZEISS progresszív lencsénkben. Valamennyi lencséknket a tipikus ZEISS progresszív DNS jellemzi. A DNS-ben rejlő hat különleges jellemző teszi egyedivé és kéynelmessé viselőjük számára a progresszív lencséinket.

Változó mérétkű közeli decentrálás

A Carl Zeiss a progresszív lencééknél 1983-ban vezette be a távoli dioptria és az addíció függvénye alapján meghatározott, változó mértékű közeli decentrálást. Ennek eredménye az optimá is közeli rész, ami a kényelmes olvasást szolgája.

ZEISS precizitású freeform technológia

A Carl Zeiss a freeform technológia úttörője. Ezt a gyártási eljárást használjuk kivétel nélkül minden ZEISS progresszív lencsénél.  A ZOOM, más néven a ZEISS Optikai Optimalizáó Menedzsment, a progresszív lencsefelület rendkívül precíz, pontról pontra történő optimalizálását jelenti. Roppant fejlett optimalizá ó programjainkkal több mint 40 OOO ponton számítva határozzuk meg egy progresszív lencse felületét. Számítógép támogatású hullámfront mérések által felügyelve, a ZOOM garantálja, hogy a viselő számára precízen helyezzük el a progresszív zónákat.

Horizontálszimmetria

A progresszív lencsék horizontálszimmetrikus kialakítása nem csak binoku árisan jobban kihasználható látóteret eredményez, hanem a két szem átal külön-külön produkát monokuláris kép problémamentes, torzítás nélküli fúzióját is garantálja, ezzel biztosítva a természetes átást.

A magasabb rendű aberrációk minimalizálása

A minden részletre kiterjedő ZEISS design lehetővé teszi a nagy teljesítményű, kimondottan kevés magasabb rendű aberrációval rendelkező progresszív lencsék kifejlesztését. Az aberrációkat optimálisan korrigájuk, így érünk el határtalan vizuális minőséget.

ZEISS standard paraméterek

Több milliónyi egyedi paramétert értékeltünk ki a személyre szabott progresszív lencsékről szerzett 12 évnyi tapasztalatunk során. Ez a tapasztalat és a tudományos kutatások során szerzett tudás biztosít számunkra egyedi rá átást a presbióp ügyfelek vizuá is igényeire. Az eredmény minden egyes ZEISS progresszív lencsében megjelenik.

Egyedi ZEISS kialakítás

Minden ZEISS progresszív lencse kialakításánál ugyanazt az elvet követjük: a zónák közötti kényelmes átmenetet biztosító kiegyensúlyozott látómező, plusz az optikai és esztétikai jellemzők optimális egyensulyának kombinációja.

ZEISS Progressive lencsecsalád

ZEISS Progressive Individual 2

ZEISS Progressive Individual 2 A legjobban személyre szabott ZEISS progresszív lencse. A ZEISS progresszív lencséinek új generációja az Eyefit technológiával elsőként veszi figyelembe a viselők egyéni olvasási paramétereit.

ZEISS Progressive Superb

ZEISS Progressive Superb Fejlett, prémium kategóriás, műanyag progresszív lencsecsalád

ZEISS Progressive Plus 2

ZEISS Progressive Plus 2 Modern progresszív lencsecsalád, természetes térérzékeléssel

ZEISS Progressive Classic

ZEISS Progressive Classic Kalsszikus progresszív lencsecsalád kezdő presbyopoknak

ZEISS Digital Lens

ZEISS Digital Lens A ZEISS legújabb fejlesztésű, prémium kategóriás lencséje a digitális eszközök használóinak


^lap tetejére